Sabatini: Džeko ostaje, a možda zadržimo i Pjanića

Radiosarajevo.ba
Sabatini: Džeko ostaje, a možda zadržimo i Pjanića
Goal.com / Miralem Pjanić i Edin Džeko
Walter Sabatini, sportski direktor Rome, u današnjem intervju za Corriere delo Sport jedan dio posvetio je i bh. reprezentativcima Edinu Džeki i Miralemu Pjaniću u Romi.

“Sabatini: Rađa ostaje”, optimistična je interpretacija ovog sportskog lista izjave sportskog direktora Rome Valtera Sabatinija. U podnaslovu se dodaje da je Sabatini rekao da ima plan kako da zadrži Nainggolana i Pjanića, da će Tottiu biti produžen ugovor i da ga je zaslužio, te da će Džeko ostati u Romi.

''On se borio sa formom u prvoj godini u Wolfsburgu i Cityu, a onda je eksplodirao. Džeko ostaje u Romi, osim ukoliko on bude htio da je napusti''.

Međutim, Corriere ispušta na naslovnoj strani premisu koju je izgovorio Sabatini povodom ostanka Pjanića i Nainggolana, a ona glasi: “Ako budem bio spretan da završim jedan posao, možda zadržimo i Nainggolana i Pjanića”.

Dakle, ostanak dvojice veznih igrača nije siguran, već zavisi od ishoda operacija na fudbalskoj pijaci koje ima u glavi Sabatini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije