Ronaldo: Svi s nestrpljenjem čekaju dolazak Modrića u Inter

Radiosarajevo.ba
Ronaldo: Svi s nestrpljenjem čekaju dolazak Modrića u Inter
FOTO: EPA / Luka Modrić i Kylian Mbappe

U posljednjih nekoliko dana talijanski Grad mode trese prava fudbalska groznica. Inter je bacio mamac i želi u svoje redove dovesti najboljeg fudbalera Svjetskog prvenstva u Rusiji - Luku Modrića.

Najbolji vezni fudbaler svijeta tako bi se pridružio pravoj koloniji fudbalera iz Hrvatske u redovima Nerazzurra. Podsjetimo, za Inter od ranije igranju Marcelo Brozović i Ivan Perišić, a ovog ljeta stigao je i Šime Vrsaljko iz redova madridskog Atletica.

Jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena, Brazilac Luiz Nazario da Lima Ronaldo istaknuo je kako se u Milanu s nestrpljenjem čeka dolazak Modrića.

"Tržište je čudno i vidjet ćemo šta će da se dogodi. Nadam se da će Inter ostvariti zacrtano, veliki sam navijač tog kluba. Modrić? Ne znam da li su se dogovorili. Svi čekamo. Svaki veliki klub želi da se pojača. A Inter je baš to", rekao je Ronaldo i osvrnuo se na dolazak njegovog prezimenjaka u Juventus.

"To je pozitivno za talijanski fudbal. Posljednjih sezona Calcio je bio u padu. Ovo je idealna prilika da se vrati u velikom stilu", rekao je Ronaldo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije