Ronaldo 'otkrio' pivski stomak: 'Uhvaćen' kako uživa na ljetovanju sa 14 godina mlađom vjerenicom

0
Radiosarajevo.ba
Ronaldo 'otkrio' pivski stomak: 'Uhvaćen' kako uživa na ljetovanju sa 14 godina mlađom vjerenicom
EPA / Ronaldo

Paparazzi su Ronalda i njegovu skoro deceniju i po mlađu vjerenicu uslikali na popularnom ljetovalištu.

Međutim, nije u pitanju Cristiano Ronaldo i nije našao zamjenu za svoju dugogodišnju partnericu Georginu, već jedan drugi muškarac, također fudbaler istog imena, koji je imao tu "nesreću" da Portugalac potpuno zasjeni njegovo ime u svijetu sporta, ali i svjetskog show biznisa.

Naime, bivši brazilski fudbaler Ronaldo Luis Nazario de Lima i njegova 14 godina mlađa djevojka Celina Locks uslikani su na ljetovanju u Formenteri u Španiji. Par je razmjenjivao nježnosti, a mnogi su primjetili da 46-godišnjak izgleda neprepoznatljivo.

Đoković se rasplesao na Severininom koncertu: Popeo se na pozornicu i potpuno "ukrao" show

Đoković se rasplesao na Severininom koncertu: Popeo se na pozornicu i potpuno "ukrao" show

Početkom godine fudbaler je manekenku vjerio na Karibima. Celina se vjereničkim prstenom pohvalila na društvenim mrežama. Objavila je fotografije sa odmora na kojima pozira sa Ronaldom.

Na ruci se vidi sjajni prsten, a u opisu slike stoji: "Da, pristajem. Volim te, zauvijek".

Ronaldo sa svojom vjerenicom
Foto: X.com: Ronaldo sa svojom vjerenicom

Ronaldo iza sebe ima brak sa Milene Domingues sa kojom ima 23-godišnjeg sina po imenu Ronald, a sa bivšom vjerenicom Marijom Beatriz Antony dobio je dvije kćerke, 15-godišnju Sofiju i godinu dana mlađu Alice, dok je sa Michele Umezu imao kratku avanturu i dobio 18-godišnjeg sina Alexandera.

Bio je oženjen i sa Marijom Beatriz Antony i Daniellom Cicarelli. Sa Celinom Locks u vezi je već sedam godina, pišu srbijanski mediji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije