Ronaldo još jednom dokazao kakav je genijalac. Pogledajte gol za veliko finale!

0
Radiosarajevo.ba
Ronaldo još jednom dokazao kakav je genijalac. Pogledajte gol za veliko finale!
Foto: EPA - EFE / Cristiano Ronaldo

Fudbaleri Al Nassra savladali su Al Shortu rezultatom 1:0 u polufinalnoj utakmici arapskog kupa, a jedini gol na meču postigao je Cristiano Ronaldo iz penala.

Nastavio je Portugalac da rešeta u ovom takmičenju i sada je na učinku od četiri gola u isto toliko startova za ekipu Al Nassra.

Bolji je bio tim Cristiana Ronalda tokom cijelog meča, imao je na svojoj strani i posjed i inicijativu, ali mu je trebalo vremena da postigne pogodak.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Nagrada za trud Al Nassru je dodijeljena u 75. minutu kada je dosuđen penal za vicešampiona Saudijske Arabije, a njega je u vodstvo pretvorio Cristiano Ronaldo, onako kako samo on zna.

Mogao je učinak Ronalda na ovom meču biti i ubjedljiviji, ali mu je u 31. minutu poništen gol zbog minimalnog ofsajda u kojem se našao prilikom prijema lopte.

U drugom polufinalu Sergejev Al Hilal će biti favorit protiv Al Shababa i velike su šanse da ćemo u finalu gledati duel Milinkovića-Savića i Cristijana Ronalda, što bi samo po sebi predstavljalo pravi spektakl u borbi za prvi trofej u sezoni prenosi Blic.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije