Roditelji dječaka iz Škole fudbala "Asim Ferhatović Hase" pisali ministru Avdiću

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bahtoni1946

Dace Bog da se ostave ove blesave ideje i ostave Haseta na miru.

jasta

Privatni klub, skontali ne treba im, tako to ide...

Nera

Žalosno je to što čine djeci škole AFH ,kako se pojedini mogu odreći djece!

Kist

I u socijalizmu su se škole fudbala plačale i svako ko je želio svoje dijete upisati u neku sportsku školu morao je plačati mjesečnu nadoknadu. Stadion više nije gradski ni kantonalni ni općinski nego je dat pod koncesiju FK. Sarajevu koji sad može odlučivati ko i šta može raditi na njemu.Ne može se besplatno u tuđem stanu praviti privatni biznis..

Bahtoni1946

Ti si malo zalutao škola fudbala se plaća.

Fex

Sramota je šta radi rukovodstvo FK Sarajevo . Nije ima dovoljno što dovode igrace sumnjivog kvaliteta , odbacene od svih strana, na kojima zarađuju ogromne pare niti sto sve rade samo za sebe a ne u interesu kluba , već sad još da nam otjeraju djecu na ulicu , kriminalno . Sta reći ?

FKS=D.J.L.

FK Sarajevo je privatni klub kada gase školu fudbala i donose sumnjive odluke isključivo u interesu pojedinaca iz kluba. Kada su uzimali lopatom pare od članarina, od Općine, Kantona, Saveza, UEFA-e na račun te iste djece koja im sad ne trebaju, Škola je bila dobra. Vrijeme će pokazati koliko je ova odluka pogubna za klub

@Kist

U Socijalizmu se nije plaćalo. Mogli su trenirati samo najbolji. Ne kao danas, kada svaki bucko može trenirati bilo koji sport sve dok plaća.

/ Najnovije