Robert Prosinečki šokirao region pred polufinale Mundijala: Ove riječi mu Hrvati neće oprostiti

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ko je ovaj debeli glavonja?!

neuspjeli, propali igrač reala, barcelone, itd. smiješni trenerski bezveznjak i propalitet. odbačen od bilo kojeg ispodprosječnog klubića...

0000

A šta bi to trebao lagati da bi se svidio hrvatskim navijačima? Čovjek samo realno iznosi svoje mišljenje.

Sasa

Pa nista sporno nema u ovome haha clickbait naslov

Jole

E fk sarajevu je jos samo trebao ovaj alkoholicar i da upotpune listu trenera sumnjivog kvaliteta

Prvo, nemam ja tu sta da oprastam.

Nicim nije uvrijedio Hrvate. Drugo, izvukli ste iz konteksta, da ne objasnjavam. Ukratko: jadan pokusaj. Ali OK za clickbait. Funkcionira.

Sabina Šabić

Neš ****t'.

Robi Veliki

Ko piše ovakve zaključke? Totalno nisu na mjestu. Robi nije ništa loše rekao i samo je izrazio svoje mišljenje totalno neutralno s obzirom da priča za latinoameričke medije.

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Pa normalno da vi iz dijaspore a niste se ni rodili kad je on igro. Pa je normalno da niste čuli

/ Najnovije