Rinatovič Biljaletdinov o utakmici BiH - Rusija: Plaše se, mislim da je to neprikladno

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

00

Do novembra Rusija neće postojati, a ne njihova reprezentacija u nogometu !

Gost_Radio_Sarajeva

Ko hoce da igra nek igra. Samo odluce jedno, pa povuku odluku. Daidzin stil.

Ka ponovo kazem..

I srbiju si zaboravio buahahahha...kukala ti majka,mani se guslarskih epova i otvori oci..

Sumnjam da bi se Srbija prikljucila

I srbiju si zaboravio buahahahha...kukala ti majka,mani se guslarskih epova i otvori oci.. ka Ka ponovo kazem.. ................. Zato jer Vucko zeli sjedit jednim dupetom na dvije stolice, pa mu se ovo ne bi uklopilo, ali da bi Srbija bila znacajan partner u sportu, bi. Ipak su sila u kosarci, vaterpolu, odbojci.. iako trenutno biljeze pad. A sto se tice otvaranja ociju, mislim da bi ti trebalo da otvoris svoje jer ocito ne vidis da nas sve skupa truli (bez H) zapad vodi tamo kamo njemu odgovara a to je u propast.

A doping, kako kome, a?

I srbiju si zaboravio buahahahha...kukala ti majka,mani se guslarskih epova i otvori oci.. ka Ka ponovo kazem.. .................... Zapad vec odavno eliminira sportiste koji mu ne odgovaraju, tu prije svega mislim na ruske. Pod izgovorom borbe protiv dopinga. Americki sportisti jelde, nisu dopirani?? Ja ti opet kazem, otvori oci, poocni upotrebljavat mozak. Nemoj vjerovat sta ti serviraju. I nemoj idealizirat visi *****ijalni standard zivota.

A od novembra ce BiH postojat?

Do novembra Rusija neće postojati, a ne njihova reprezentacija u nogometu ! ka 00 ........... Pa dobro onda, razvedrio si me, vec sam bio zabrinut.

/ Najnovije