Reprezentativac BiH otkrio: Volio bi da zaigram za Crvenu zvezdu

0
Radiosarajevo.ba
Reprezentativac BiH otkrio: Volio bi da zaigram za Crvenu zvezdu
Foto: EPA-EFE / Rade Krunić

Rade Krunić, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Milana, nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde, čiji dres bi jednog dana želio obući, što je još jednom potvrdio u podcastu Na ivici terena.

Krunić je tokom razgovora govorio je najviše o Zlatanu Ibrahimoviću i kako je uopšte igrati i trenirati s njim, a isto je završio odgovorom na pitanje da li se vidi na Marakani u budućnosti.

"Bože zdravlja. Uvijek sam govorio da će mi se ostvariti ta želja. Naravno, to sve zavisti kako meni bude išlo u karijeri, kako Zvezda bude stajala… Za šta sam ja, za šta je Zvezda. Treba dosta toga da se poklopi, ali želja i nada uvijek ostaju. U ovim godinama i na ovom nivou, ne pomišljam da to radim, iako se možda meni neko nada i pišu da dođem i sada pokažem ljubav. Međutim, nije to baš tako jednostavno", rekao je Krunić i dodao:

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

"Možda da sam na nekom manjem nivou, možda bih to i uradio, ali mislim da sada iz Milana nema smisla. Možda nekad poslije, ako budem spreman i fizički i psihički. Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da ukanalim klub. To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje".

Krunić je u Italiju došao 2014. godine kada je potpisao za Veronu, a potom se vratio u Srbiju kao posuđen igrač u Donji Srem, te je potpisao za Borac iz Čačka, prenosi Scsport.

Ponovo je došao i Italiju 2015. godine i sve do 2019. je bio član Empolija odakle je prešao na San Siro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije