Reprezentacija Srbije stigla u Rusiju

AA
Reprezentacija Srbije stigla u Rusiju
FOTO: AA / Reprezentacija Srbije u Svetlogorsku
Fudbaleri Srbije stigli su u Svetlogorsk, svoju bazu tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Hotel Falke podsjeća na dvorac iz bajke i za razliku od euforije praćene zvucima vuvuzela u Johanesburgu 2010. godine, "Orlovi" će ovdje uživati u pravoj oazi mi

Tek nekoliko desetina mještana dočekalo je pulene Mladena Krstajića, ne računajući brojne izvještače iz Srbije, dva-tri ruska novinara i dvije televizijske ekipe iz Brazila. 

Najviše aplauza dobio je Branislav Ivanović, ali su se čuli i šaljivi povici kao aluzija na očajnu sezonu Zenita u ruskom prvenstvu: "Bane, Zenit šampion", dobacio je momak u trenerci CSKA, na šta se iskusni srbijanski reprezentativac samo nasmiješio, pljesnuo rukama i nastavio ka hotelu. 

Jake mjere osiguranja koje će biti svakodnevna pojava tokom Mundijala nisu ostavile ni najmanje prostora za kontakt predstavnika medija s igračima Srbije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije