Remi Sarajeva i Lokomotiva u Antaliji

Radiosarajevo.ba
Remi Sarajeva i Lokomotiva u Antaliji
/ Foto: Sport1
Sarajevo je danas odigralo prvu utakmicu na pripremama u Antaliji, a protvnik Bordo timu bio Lokomotiv Tashkent. Konačan rezultat glasio je 1:1.

Sarajevo je utakmicu počelo u sastavu: Pavlović, Kadušić, Hodžić, Ivetić, Novaković, Rustemović, Sarić, Duljević, Crnkić, Hebibović i Ahmetović, piše Sport1.

Bordo tim je odlično otvorio utakmicu, a prvu šansu je imao već u drugoj minuti preko Ahmetovića, nakon čijeg šuta glavom golman uzbekistanske ekipe hvata loptu bez većih problema.

U 11. minuti šut je isprobao Duljevića, no nije bio precizan, kao ni u 15. minuti. Sarajevo stiže do vodstva u 21. minuti. Sarić je bio siguran realizator jedanaesterca.

Ipak, tim s Koševa nije uspio održati prednost do kraja prvog poluvremena, Krizo je u 41. minuti pogodio nakon loše reakcije odbrane Bordo tima.


SAR 1-0 LOK by harun-muminovic


SAR 1-1 LOK by harun-muminovic

 Mehmed Janjoš je napravio tri izmjene na početku drugog poluvremena. Mihojević, Balić i Radovac su ušli umjesto Ivetića, Novakovića i Rustemovića. Gosti su mogli do preokreta u 54. minuti, no lopta je otišla preko gola. U nastavku su šansu dobili i Amer Bekić, Liivak, Anđušić, Lelić, Almir Bekić, Adilović i Husejinović.

Do kraja utakmice nije bilo većih šansi na obje strane, pa je rezultat na kraju bio kao i na poluvremenu - 1:1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije