Razvodi se Jose Mourinho nakon 30 godina braka

Radiosarajevo.ba
Razvodi se Jose Mourinho nakon 30 godina braka
Foto: EPA / Jose Mourinho

Iako je samog sebe oduvijek opisivao kao porodičnog čovjeka, čini se da je nogometni trener Jose Mourinho odlučio nastaviti život daleko od Matilde Farije, žene s kojom je posljednjih 30 godina proveo u braku i s kojom ima dvoje djece.

Mourinho je ovih dana viđen dok je komentirao utakmicu Liverpoola i Manchester Cityja, a ono što je mnogima zapelo za oko je da na prstu više nije imao vjenčani prsten, koji 30 godina nije skidao s ruke.

 

 Jose Mourinho s porodicom - undefined

Inače, već je prošlog mjeseca snimljen bez vjenčanog prstena, kada je šetao u blizini njihovog porodičnog doma, iako je njegov glasnogovornik rekao za medije kako je 's njegovim brakom sve u redu' i dodao da je prsten jednostavno zaboravio staviti na ruku.

 

 Jose Mourinho s porodicom - undefinedFoto: Profimedia:  Jose Mourinho s porodicom

56-godišnji Jose Mourinho svoju je suprugu Matilde, veliku humanitarku, upoznao još kao tinejdžer i od tada su bili zajedno. Prošle sedmice Matilde Faria boravila je u New Yorku s njihovom djecom, 19-godišnjim Joseom Jr. te kćeri Matildom, koja je tamo proslavila 23. rođendan.

Zanimljivo je da porodica na okupu, tačnije supružnici nisu zajedno snimljeni još od februara ove godine, a da li su istinita nagađanja kako je njihovom braku došao kraj, vjerujemo saznat će se uskoro.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije