Rasprodate ulaznice za mečeve Zmajeva u Zenici

0
Radiosarajevo.ba
Rasprodate ulaznice za mečeve Zmajeva u Zenici
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Bilino polje: Bosna i Hercegovina - Finska

Ulaznice za mečeve Zmajeva protiv Finske i Ukrajine su rasprodate. Naša nogometna selekcija imat će ogromnu podršku s tribina Bilinog polja, u kojima Zmajevi traže put do baraža. 

Edin Džeko, kapiten Zmajeva, u utrci je s vremenom.

Dijamant je zbog povrede ranije završio nedjeljni gradski derbi protiv Milana (1:1), a nakon detaljnih pregleda dijagnosticirano mu je oštećenje mišića zadnje lože natkoljenice i prema tome je uključen program fizikalne terapije.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Još je neizvjesno da li će se oporaviti do subote, a Dijamant radi uz nadzor fizioterepeuta Ismara Hadžibajrića i kondicionog trenera Almira Seferovića odradio je trening u centru za oporavak Pro-Fit Health Strength & Conditioning (PFHSC).

Nešto bolja situacija je sa Miralemom Pjanićem, koji također dugo vuče povredu iz turskog šampionata.

Na tribinama Bilinog polja u subotu bi se trebalo naći oko 100 gostujućih navijača. No, njima je zabranjen dolazak u Bosnu i Hercegovinu.

Juha Pirinen, fudbaler slovačkog Trencina, naknadno je pozvan u reprezentaciju Finske pred odlučujuće mečeve kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pirinen igra na lijevom boku, a može odgovoriti zadacima i na stoperskoj poziciji. Posljednji put za finsku selekciju igrao je u martu ove godine

Susreti se igraju na stadionu Bilino Polje u Zenici. BiH – Finska igra se u subotu u 15 sati, dok će se susret BiH – Ukrajina igrati tri dana kasnije (utorak, 20.45).

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije