Puno se bolje osjeća: Prosinečki izašao iz intenzivne njege

Anadolija
Puno se bolje osjeća: Prosinečki izašao iz intenzivne njege
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Robert Prosinečki na konferenciji za medije nakon pobjede nad Sjevernom Irskom
Robert Prosinečki, selektor fudbalske "A" repreznetacije Bosne i Hercegovine, izašao je danas iz intenzivne njege Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo.

Prosinečki se poslije operacije tankog crijeva, obavljenog po hitnom postupku u petak, od jučer mnogo bolje osjeća i prema nezvaničnim prognozora ljekara iz bolnice mogao bi izaći do petka, 30. novembra, nakon čega bi trebao nastaviti liječenje tzv. "kućnom njegom". 

Ipak, neće biti u ranije predviđenoj petočlanoj delegaciji Nogometnog saveza BiH (NS BiH), koja će putovati na žrijeb grupa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u nedjelju, 2. decembra, u Dablinu.

Nije poznato, za sada, hoće li ga iko mijenjati na žrijebu. 

Izvjesno je da će u Dablin u petak putovati Elvedin Begić, predsjednik, Jasmin Baković, generalni sekretar, Slavica Pecikoza, portparolka N/FS BiH, kao i Darko Ljubojević, sekretar stručnog štaba nacionalnog tima BiH. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije