Publika u Livnu nakon govora Zlatka Dalića uzvikivala - Za dom spremni

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sokantno, totalno sokantno...

........

,😂🤣

Đe ba zapelo.

Mi

Fasizam nije porazen FASIZAM MORAMO UNISTITI U KORJENU !!!

Tuner

I eto navijaj za njih.

Bosanci

Ima prilično uspješnih ovih naših porijeklom Bosanaca: Rimac, Dalić, Ćiro, Vladimir Petković , pa nobelovac Vladimir Prelog... Mašala.

Ante

A sta su trebali uzvikivati? Tekbir?

Gulliverus

A sta su trebali uzvikivati? Tekbir? ka Ante E pa bolje bi im bilo da šute a ne da se brukaju i ponose fašističkim pozdravom, ili inat nacionalizmom moj Ante.

Baton

Da nosioci eu vrijednosti O M G.I onda se pitaju zašto je željko član predsjedništva,eto zato ....

Zato i uzvikujemo ZDS!! Necemo dopustiti fasizmu!!

Fasizam nije porazen FASIZAM MORAMO UNISTITI U KORJENU !!! ka Mi

Kad ti propadne ta tvoja Bejhaa, ti se pitaj zasto

Da nosioci eu vrijednosti O M G.I onda se pitaju zašto je željko član predsjedništva,eto zato .... ka Baton ............; A odgovor si vec dao: ¨željko¨

Ne!! Trebali su ¨Krumpiiiir!!¨ :)

A sta su trebali uzvikivati? Tekbir? ka Ante

Pa Aljo, pa pukovnik KOS-a, pa Koooker, ih,

Ima prilično uspješnih ovih naših porijeklom Bosanaca: Rimac, Dalić, Ćiro, Vladimir Petković , pa nobelovac Vladimir Prelog... Mašala. ka Bosanci .................................. ima hin ko travke. Ba.

Jole

I ne znam sto im dajete medijsku paznju uopste??stavi na ignore i gotovo..dan dva i gotovo..Livno ostaje Livno i vuko****na!!!

***

***

Put zivota

Napustili su provinciju i zive u raskosi i bogastvu , ali provincija nije napustila njih. Djaba im njihovo *****ijalno bogastvo kad im je dusa siromasna. Bez ljubavi i respekta prema ljudima si uvijek u slijepoj ulici.

Bosanac

***

Panzer

***

komentar

Zlo je širok pojam koji u etici označava negativne ili neprihvatljive vidove ljudskog ponašanja i razmišljanja, poput okrutnosti, nepravde, mržnje, sebičnosti i uništenja. Ponekad se definiše i kao odsustvo dobra, odnosno njegova suprotnost. Sokrat je tvrdio da sve zlo potiče od neznanja. To znači da onaj koji čini zlo ne čini ga zato što je loš čovjek, već stoga što nema znanje o dobrom. Onaj ko poseduje znanje neće činiti zlo svjestan da će ga to naposljetku odvući u tugu i očajanje. Sokrat je govorio da svaki čovek ima svog unutrašnjeg demona tj. glas savjesti koji ga odvraća od zla i neistine.

Željko Periša (Livno)

Jesmo,i šta sad?

Sed

KOLIKA POMPA ZA TRECE MJESTO. BILI SU VICEPRVACI U RUSIJI PRIJE 4 GODINE PA NIJE OVAKO BILO. BAS SE PREKARDASILO...

komentar

Jesmo,i šta sad? ka Željko Periša (Livno) cega se pametan stidi, budala sa dici...

Jasno...

...*****he su i ne stide se toga!!

DERIM

Moras biti mentalno ogranicen , pa da te ova vijest iznenadi.

Bosanac

***

/ Najnovije