Prva reakcija Faruka Hadžibegića nakon poraza u Bratislavi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bez ideje

Kao prvo treba da imas igru-taktiku ,da znas na koji nacin ce se izvrsavati napad, ko ce kontrolisti igru, odbrana mora biti na visini.... Pa nismo levati da ne znamo da poenta nije samo u talentu igraca vec i ostroumnosti trenera koji pravi taktiku igre i da zna kako iskoristiti potencijal igraca i kroz mane protivnickog tima postigne uspjeh. Svi neki poznati treneri a nisu se pomagli od kvarta gdje zive. Savez treba da ulozi novce i da nadje trenera sa kvalitetom i iskustvom da vodi tim.

Celo

Postavio si ekipu svaka ti cast..., taktika nula Hadžibegić nisi ti sposoban da treniras ni Vrbanjusu ba

puna podrška faruku!

u nove pobjede!

666

***

Da se ne lažemo

Nisi ti za ovo Faruče !

miijacka

hadžibegić vicin podanik oćerali peteva

Gh

Sad idete portugalu da poprave gol razliku na vama i time prestaju vasi snovi o prvenstvu. Probajte u klikerima, mozda se tu plasirate.

/ Najnovije