Provokacije na tribinama: Ultrasi skandirali "Hrvatski Konjic", brzo stigao odgovor navijača Igmana

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

***

tuner

zaboravili fasisti 650 kovcega 9.maja 1993. u mostaru kada su govorili hrvatski mostar. oni nisu navijacka grupa nego hdz privatna nasilnicka grupa

Haha

Lijepe riječi su ukras

Memice

Lijepe riječi su ukras

Kad čujem ime zrinjski

Pi ša mi se odma da ih za pi šam, pa onda po kak im!!

ZELENGORA

SVI STE VI ***

Guest

Koje debile Majke radzaju

Bosanac

E jesu im i odgovorili

Ztr

zaboravili fasisti 650 kovcega 9.maja 1993. u mostaru kada su govorili hrvatski mostar. oni nisu navijacka grupa nego hdz privatna nasilnicka grupa ka tuner Ma ko bi rekao da su naši tako masovno nekoga ubili u zadnjem ratu. Hrabra izjava nema šta. Ako je tačna auuu koja mrlja na armiji bih.

pa dobro su rekli

sve je to lijepa naša herceg bosnia!

Mujo

Ne vidim nikakvog odgovora, ja volim cijeli svijet, je li to razlog da me Rusi ili Ukrajinci mrze.

Frljavi kamen

Da je hrvatski Konjic onda bio grad bi u Hrvatskoj. Puste zelje za otimanjem svega sto nije njegovo su veliki problem osoba sa ogranivcenim mogucnostima. Prefidnost nije znak inteligencije nego mentalne bolesti.

/ Najnovije