Procurio izgled novih dresova u kojima će Hrvatska igrati na EURO-u 2024

0
Radiosarajevo.ba
Procurio izgled novih dresova u kojima će Hrvatska igrati na EURO-u 2024
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Na internetu su se pojavile fotografije novih dresova reprezentacije Hrvatske, u kojima će Vatreni igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu.

Dresove je objavio Footy Headlines na X-u (bivšem Twitteru), a već na prvi pogled očito je da su oni doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje.

Posebno se to odnosi na dres crveno-bijele boje koji više nema niz kvadratića, već njih tek nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i okovratnik.

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Uskoro nova zgrada Fakulteta zdravstvenih studija u Sarajevu: Vrijednost projekta 6.500.000 KM

Rezervna garnitura je manje kontroverzna. Njegova je boja mornarsko plava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje.

Vatreni će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine.

[twitter]https://twitter.com/Footy_Headlines/status/1768056208823398689[/twitter]

Hrvatski nogometni savez je prije nekoliko dana na TikToku objavio misteriozni video, kojim je najavio nešto "novo i uživo". U videu su bile siluete Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, ali nije bilo jasno o čemu je tačno riječ.

Jučer su pak objavili da se radi o novoj garniturni dresova, koji će biti predstavljeni u ponedjeljak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije