Miloš Kostić o ostavci: Treba prespavati, vruća je glava

Radiosarajevo.ba
Miloš Kostić o ostavci: Treba prespavati, vruća je glava
Fudbalski klub Željezničar poražen je na stadionu Grbavica u šestom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine od mostarskog Zrinjskog rezultatom 1:0.

Nakon utakmice održana je press konferencija na kojoj su se prisutnim predstavnicima medija obratili Miloš Kostić i Vinko Marinović.

"Mislim da prvo poluvrijeme nismo odigrali kako smo trebali. Željezničar je imao prilike koje nije iskoristio. Međutim u drugom poluvremenu smo zaigrali bolje, posebno nakon gola. Uspjeli smo ostvariti pobjedu koja je za nas jako važna", rekao je Marinović.

"Nakon ovakve utakmice kada ne iskoristiš šanse koje smo mi imali i primimo gol koji nismo zaslužili jako je teško. Zrinjski nije do tog trenutka bio opasan. Na silu nije išlo i misli da rezultat nije objektivan kakve su bile šanse i kakva je bila igra", istakao je Kostić i dodao:

"Teško je objasniti situaciju koja nam se dešava. Mislim da smo iznenadili Zrinjski s postavom. Trenutno smo u rezultatskoj krizi. Moramo prespavati, teško je sada vruće glave bilo šta govoriti. Očekivanja su bila veća i to je normalno. Sigurno da se negdje mora presjeći. Odluku da stavim Kjosevskog na gol sam donio u saradnji s trenerom golmana. Ovakve se greške dešavaju", rekao je Kostić.

Na pitanje da li će podnijeti ostavku, Kostić je rekao:

"Sada je vruća glava, prespavat ćemo i vidjeti šta će biti dalje", kratak je bio Kostić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije