Preminuo srbijanski fudbaler (30). Umro na putu za bolnicu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

hmmmm

kad se ovaj vakcinisao? zasto ne objavite? cisto da razbijete ove sto vjeruju u da vakcine uzrokuju mozdane i srcane udare.

sarajka

mora da je bocka...sve više se sportisti u 30 im godima ruše po terenima.biće još gore ako ne otvorimo oči na vrijeme.krrću nam na djecu..

Kvin Latifa

mora da je bocka...sve više se sportisti u 30 im godima ruše po terenima.biće još gore ako ne otvorimo oči na vrijeme.krrću nam na djecu.. ka sarajka Drustvenim mrezama kruzi spisak sa puno imena osoba koje, po svemu, nisu teebale umrijeti. Upravo procitah, Fauci izjavio da se mozemo spasiti od omikrona ako cijepimo djecu. Aha, my ass. Nema omikrona, zaraza ko' zaraza, ali treba strasiti ljude, pa da polete djecu vakcinisati. Na djelu je pogrom.

/ Najnovije