Premijer liga BiH: Derbi u Mostaru, može li Željezničar iznenaditi Zrinjski?

1
Radiosarajevo.ba
Premijer liga BiH: Derbi u Mostaru, može li Željezničar iznenaditi Zrinjski?
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Susret Željezničara i Zrinjskog

Premijer liga Bosne i Hercegovine se vraća danas, 16. marta, a ukupno će biti odigrane tri utakmice u sklopu 23. kola.

Najveći fokus nogometne javnosti u BiH bit će na stadionu Pod bijelim brijegom, gdje igraju HŠK Zrinjski i FK Željezničar. 

Plavi s Grbavice će u ovom meču tražiti igru sličnu utakmici protiv Mostaraca od prije nekoliko sedmica, kada su na svom stadionu uspjeli doći do boda protiv još uvijek aktuelnog prvaka naše zemlje. Ipak, forma FK Željezničar van Grbavice daje dozu zabrinutosti za navijače Plavih. Ovaj susret se igra od 16:00 sati u Mostaru.

Novi detalji nesreće u Beogradu: Povrijeđeno 14 osoba

Novi detalji nesreće u Beogradu: Povrijeđeno 14 osoba

Na teren će i FK Sarajevo, a na Koševu gostuje NK GOŠK. Ipak, ovaj meč će biti u sjeni otvorenog sukoba između Bordo tima i Nogometnog saveza BiH, nakon sudijske lakrdije koju je na meču između FK Sarajevo i FK Borac u Kupu BiH priredio sudija Mateo Musa. Ovaj susret igra se od 20:45 sati. 

Još će danas igrati FK Sloga i FK Tuzla City, a ovaj susret igra se od 13:30 sati. Sutra, 17. marta, još igraju Posušje - Široki Brijeg (14:00 sati), Borac - Zvijezda 09 (18:00 sati) i FK Velež - FK Igman (20:00 sati)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije