Prelijepa koreografija na Bilinom polju: "Vječno cvjetaj u inat dušmanima"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Beograd

Lepo je voleti muslimanski deo na 23%.... Nego hajte malo probajte do Srpske na 49% ili HB na 29%....tesko tamo da mozete igrati ..jedino u gostima ;)

?

Koji će nam to klinac. Hoćeš reć da je pola ljudi koje reprezentacija predstavlja, dušmana

Db

ODLUČITE SE ZA ZASTAVU VEC JEDNOM!

Gh

Bosnje masu sa srednjovjekovnim evropskim, krcanskim simbolom. A zasto bas ljiljan, pa zato sto ima 3 latice koje predstavljaju sveto trojstvo, oca, sina i duha svetoga i zato su taj simbol nosili svi evropski krscanski vladari, a nekrscani ga nisu nosili. I kakve onda vi bosnje koji ste muslimani imate veze sa ljiljanom? Opet se kitite tudjim perjem.

Koreografija?

koreogràfija ž DEFINICIJA 1. sustav znakova kojima se bilježe plesni pokreti i likovi, plesna notacija, postava baleta 2. zamišljanje i uvježbavanje plesnih pokreta, plesna postava baleta, plesna režija

A sta cete, jadni...

Kad nemate sportsku kvalitetu za velika nayjecanja, vise izivljavajte transparentima... Za to vrijeme, mnogi iz kulturnog svijeta nemaju ni transparente, ni bukacku pubiku, ali zato nisu na dnu kante po plasmanima i rezultatima....

/ Najnovije