Prekršaj nad Messijem: Da li je ovo moglo završiti njegovu karijeru?

0
Radiosarajevo.ba
Prekršaj nad Messijem: Da li je ovo moglo završiti njegovu karijeru?
Foto: EPA - EFE / Lionel Messi

U prvom susretu osmine finala Concacaf kupa nogometaši Nashvillea i Inter Miamija su odigrali bez pobjednika 2:2, a goste su poraza spasile njihove zvijezde Lionel Messi i Luis Suarez.

Jacob Shaffelburg je bio koban po goste s Floride te je postigao dva gola, u četvrtoj i 46. minuti, za vodstvo Nashvillea 2:0. Inter Miami se uspio vratiti i prije uzvrata na svom stadionu nadoknaditi minus od dva pogotka.

Utakmicu je skoro obilježila moguća teška povreda Lionela Messija. Na slavnog Argentinca žestoko je 'uletio' protivnički igrač, mogao mu je nogu slomiti, no srećom, Messi je prošao samo s blažim udarcem, no izgledalo je strašno.

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

BiH će ipak dobiti dvije milijarde KM: U zadnji čas dogovorena lista reformi

Suarez je u posljednja dva nastupa za Inter Miami postigao tri gola, a i Messi se može pohvaliti svojom statistikom u posljednje vrijeme. Argentinac je dao četiri gola u zadnja tri nastupa.

Uzvrat se igra 14. marta, a Concacaf kup je takmičenje u kojem nastupaju klubovi s područja Sjeverne i Srednje Amerike te Kariba, prenosi Dnevnik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije