Pregovori Barcelone i Intera: Marcelo Brozović seli na Camp Nou?

1
Radiosarajevo.ba
Pregovori Barcelone i Intera: Marcelo Brozović seli na Camp Nou?
Goal.com / Marcelo Brozović

Gotovo neprekidno se protekle dvije godine spekuliše o odlasku Marcela Brozovića iz Intera, a sada ponovo stižu takvi nagovještaji.

Italijanska Gazzetta piše da su se proteklih sedmica intenzivirali pregovori Barcelone i Intera o transferu Hrvata.

Struka katalonskog velikana voljela bi dovesti hrvatskog reprezentativca u zamjenu za bivšeg igrača Milana Francka Kessieja, koji je prošlog ljeta kao slobodni igrač San Siro zamijenio Camp Nouom, piše SCsport.

Naša tema | Počela sezona vjenčanja: Provjerili smo koliko je novca potrebno izdvojiti za vjenčanicu

Naša tema | Počela sezona vjenčanja: Provjerili smo koliko je novca potrebno izdvojiti za vjenčanicu

Obalobjelokošćanin u Barceloni nema status prvotimca, no, unatoč tome upisao je 35 nastupa uz po tri pogotka i asistencije. Ipak, Italijani pišu kako Xavi nije oduševljen Kessiejem i da bi radije u svojim redovima imao jednog od najvećih trkača savremenog fudbala, koji je u Interu od 2015.

Italijani tvrde kako je dogovor između klubova za tu razmjenu dogovoren još ove zime, ali da je transfer stopirao Kessie.

No, kako mu se u proljetnom dijelu sezone nije drastično popravila situacija, bivši Rossoner je shvatio da mu dolazak u crno-plavi dio grada u kojem se igrački afirmirao možda i ne bi bio toliko loš potez.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije