Kapiten Lazija imao sudar s tramvajem u Rimu

0
Hina
Kapiten Lazija imao sudar s tramvajem u Rimu
Foto: AG TW / Saobraćajna nesreća Ciro Immobilea u Rimu

Kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Lazija Ciro Immobile (33) u nedjelju je u Rimu doživio saobraćajnu nesreću dok je bio u automobilu sa svojim kćerkama.

Prema pisanju italijanskih medija nekoliko kilometara od Olimpijskog stadiona došlo je do sudara tramvaja i nogometaševa automobila.

"Tramvaj je prošao kroz crveno. Srećom, dobro sam, samo me malo boli ruka," kazao je 33-godišnji napadač koji je zajedno s kćerkama odveden u polikliniku Gemelli na rutinsku kontrolu. Jednoj od djevojčica stavljen je Schanzov ortopedski ovratnik.

Obavještenje iz ViK-a: Mogući prekidi u vodosnabdijevanju u ovim sarajevskim ulicama

Obavještenje iz ViK-a: Mogući prekidi u vodosnabdijevanju u ovim sarajevskim ulicama

Italijanska Gazzetta dello Sport navodi kako je u nesreći sudjelovalo još automobila, a sedam je osoba prevezeno kolima hitne pomoći u bolnicu.

Od siline udarca tramvaj je iskočio iz šina, a prednji dio Immobileovog automobila, crnog Land Rover Defendera, uništen je u sudaru.

Lazio je u petak na gostovanju pobijedio Speziju sa 3-0, a Immobile je postigao prvi pogodak na utakmici. Ove sezone je zabio deset golova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije