Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin stigao u Sarajevo

AA
Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin stigao u Sarajevo
Foto: EPA / Aleksander Čeferin
Delegacija UEFA-e na čelu sa predsjednikom Aleksanderom Čeferinom, te direktorom za nacionalne asocijacije Zoranom Lakovićem i šefom kabineta Predsjednika UEFA-e Lukom Zejcem doputovala je večeras u Sarajevo.

Ovo je prvi zvanični dolazak predsjednika UEFA-e FS BiH u okviru kojeg su za sutra planirane posjete Predsjedništvu BiH kao i Vijeću ministara BiH.

Prvog čovjeka Evropske fudbalske federacije na sarajevskom aerodromu dočekali su predsjednik FS BiH Elvedin Begić i drugi predstavnici.

"Izuzetno nam je drago i počašćeni smo posjetom gosp.Čeferina Bosni i Hercegovini i našem Savezu. Ima mnogo tema o kojima želimo razgovarati, a jedna od njih je svakako budući razvoj i unaprjeđenje nogometa u BiH, te novi projekti i investicije za koje nam je neophodna podrška UEFA-e", rekao je Begić tom prilikom.

Povodom posjete predsjednika UEFA-e biće održana i konferencija za medije koja je zakazana za sutra u 11.45 sati na aerodromu Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije