Predivni prizori sa stadiona Rođenih: Izvršena proba reflektora uoči derbija

Radiosarajevo.ba
Predivni prizori sa stadiona Rođenih: Izvršena proba reflektora uoči derbija
FOTO: Facebook / Predivni prizori sa stadiona Rođenih

Na stadionu Veleža u Vrapčićima sinoć je izvršena generalna proba reflektora.

Nakon dugog čekanja, Mostarci su dočekali da meč svojih Rođenih gledaju pred nedavno postavljenim, novim reflektorima koji su večeras upaljeni.

Izvršena je proba reflektorske rasvjete na stadionu, te je tako sve spremno za veliki derbi Mostara između Veleža i Zrinjskog koji je na rasporedu u drugom kolu Premijer lige BiH.

Ono što ne može radovati nikoga, jeste činjenica da Rođeni neće moći na svom stadionu proslaviti prvi meč pred reflektorskom rasvjetom pošto je, prema propozicijama takmičenja, Premijer liga počela bez prisustva gledalaca.

"Sve radimo u dogovoru sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine. Nakon što budu postavljeni rasvjetni stubovi, za nekoliko mjeseci će sigurno zasijati reflektori na stadionu u Vrapčićima. Iskreno se nadam da ćemo barem neku od utakmica ove sezone u Premijer ligi odigrati u noćnom terminu pod reflektorima", kazao je početkom oktorbra prtošle godine sportski direktor Veleža Džemil Šoše za Radiosarajevo.ba.

Šoše se uspješno oporavlja nakon što je početkom jula doživio blaži infarkt. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije