Pred derbi Partizan - Crvena zvezda: Tuče navijača, sukob sa policijom

Anadolija
Pred derbi Partizan - Crvena zvezda: Tuče navijača, sukob sa policijom
Uoči 152. fudbalskog "vječitog derbija" između Partizana i Crvene zvezde i prvog ovosezonskog, na prilazu stadionu "FK Partizana" od Slavije do Autokomande i dalje do stadiona, nije bilo incidenata i problema među navijačima i policije.

Do tuče između navijača Partizana i Crvene Zvezde, kao i sukoba s policijom došlo je kod željezničke stanice Prokop, kada je grupa od skoro hiljadu navijača Crvene zvezde, krećući se od Senjaka prema stadionu Partizana, prvo sukobila s navijačima "crno-bijelih" a zatim i s policijom, koja je intervenisala u želji da razdvoji dvije grupe navijača.

Prema pisanju domaćih medija, navijači su prema policiji bacili baklje, a prethodno je došlo i do sukoba na Novom Beogradu, kada je grupa od 10 navijača nasrnula na jednog mladića po izlasku iz tramvaja.

Prilaz stadionu obezbjeđuje veliki broj pripadnika policije, žandarmerije, konjice, a iznad stadiona kruži i policijski helikopter.

Kako je saopštio MUP Srbije, policija će snimati sve učesnike na 152. derbiju, koji se od 18 sati igra u okviru devetog kola domaćeg prvenstva Superlige Srbije. 

Sam početak meča je malo kasnio zbog dima uzrokovanog zapaljenim bakljama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije