Pratite žrijeb uživo: S kim će igrati Edin Džeko za polufinale Konferencijske lige?

0
Radiosarajevo.ba
Pratite žrijeb uživo: S kim će igrati Edin Džeko za polufinale Konferencijske lige?
Foto: Fenerbahče / Edin Džeko

U Nyonu će se danas, 15. marta, održati žrijeb za četvrtfinale Lige prvaka, Europa lige i Konferencijske lige.

Među timovima koji će danas saznati svog protivnika je i Fenerbahce, za kojeg nastupa kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko. 

Potencijalni protivnici za turskog velikana su: Aston Villa, Club Bruges, Fiorentina, Lille, Olympiakos, PAOK i Viktoria Plzen.

Predrag Kojović: "Mogli smo biti odlični đaci, sada molimo za dodatni rok"

Predrag Kojović: "Mogli smo biti odlični đaci, sada molimo za dodatni rok"

Među kuglicama za Ligu prvaka nalaze se: Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Manchester City, Paris Saint Germain i Real Madrid.

Održava se i žrijeb za Europa ligu, a u četvrtfinalu će igrati: Milan, Atalanta, Bayer Leverkusen, Benfica, Liverpool, Marseille, Roma i West Ham. 

Prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka igraju se 9. i 10. aprila, dok će se prvi mečevi Europa lige i Konferencijske lige igrati 11. aprila. Revanš mečevi su na rasporedu sedam dana kasnije.

Žrijeb počinje u 12:00 sati s Ligom prvaka, a nastavlja se u 13:00 sati s Europa ligom. Džeko i njegov Fenerbahce će protivnika saznati iza 14:00 sati. 

Sve žrijebove možete pratiti uživo na web stranici UEFA-e.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije