Poznati trener iz BiH prijavio prijetnje smrću: Žele da umrem

0
Radiosarajevo.ba
Poznati trener iz BiH prijavio prijetnje smrću: Žele da umrem
Foto: Željezničar.ba / Borac - Željezničar

Banjalučki Borac u nedjelju gostuje kod Tuzla Cityja, ali je press-konferencija na Gradskom stadionu koja je trebalo da prođe rutinski, iznenada dobila drugačiji ton. 

Trener Borca Vlado Jagodić, kako prenosi Mondo, otkrio je da je ”dobio prijetnje smrću.” 

”Ne znam zašto se sada stvara negativna atmosfera, zašto se apostrofiraju neke loše stvari koje se jesu dešavale, ali zašto tek sad? Ti što sjede za tastaturama, koji mi prijete smrću, žele da umrem, to nisu pravi navijači Borca. Vlado Jagodić ovdje je već peti put i ja sam uvijek bio uz klub, a sada mi se prijeti smrću. Ponavljam, to nisu istinski navijači,” rekao je Jagodić. 

Dodao je da su sve prijetnje dokumentovane i prijavljene nadležnim organima. 

‘‘Vjerujem u institucije, sve je prijavljeno, sve je dokumentovano, i pretpostavljam da će svi uraditi svoj posao. Bio sam i igrač, sada sam trener po peti put i ponavljam ovo nisu istinski navijači. Naši navijači su oni na tribinama koji bodre klub a ne oni koji sjede iza tastatura i liječe svoje frustracije na meni i mojoj porodici,” ponovio je Jagodić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije