Poznate cijene ulaznica za derbi, Manijacima južna tribina

Fena
Poznate cijene ulaznica za derbi, Manijacima južna tribina
Fudbalski klub Sarajevo odredio je cijene ulaznica za gradski derbi protiv Željezničara, koji će u okviru petog kola Premijer lige BiH biti odigran u subotu na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović-Hase.

U prodaju je pušteno 16.000 ulaznica po cijeni od 10 KM za tribinu Sjever – Vedran Puljić (za članove 5 KM), za tribinu Istok 10 KM (članovi 8 KM), tribinu Zapad – 12 KM (10), tribinu Zapad Galerija – 25 KM (20) i tribinu BORDO VIP 50 KM.

Članovi FK Sarajevo ulaznice će kupovati u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo od srijede od 8 do 16 sati. Ulaznice po redovnim cijenama bit će u prodaji također od srijede i to u oba Bordo Fan shopa, te na mjestima ulične prodaje ispred gradske tržnice i na platou KSC Skenderija, od 12 sati.

Navijači Fudbalskog kluba Željezničar ulaznice za tribinu BH Telecom Jug po cijeni od 10 KM kupovat će u Fan Shopu na stadionu Grbavica u četvrtak od 10 sati.

Utakmica se igra u subotu, 19. augusta od 20 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije