Povratak ili nešto drugo? Luka Modrić stigao u Zagreb dan nakon što je srušio Sevillu

0
Radiosarajevo.ba
Povratak ili nešto drugo? Luka Modrić stigao u Zagreb dan nakon što je srušio Sevillu
Foto: Screenshot / Modrić snimljen u HNS-ovom automobilu

Luka Modrić u nedjelju je prekrasnim golom u 80. minuti srušio Sevillu, čime je još jednom pokazao da nije za mirovinu te da je i dalje jedan od najboljih veznjaka na svijetu.

Svijet je još jednom ostao impresioniran kapitenom Hrvatske. Španski mediji nazivaju ga vječnim i otkupiteljem Reala, a on se već dan nakon utakmice zaputio u Zagreb.

Manje od 24 sata nakon što je zabio gol za pobjedu, na Zelenom valu, pored Klaićeve ulice snimili su ga fotografi, Modrić se nalazio u HNS-ovom automobilu marke Hyundai, a auto nije vozio on nego je sjedio na suvozačkom mjestu.

Dodik se sada zbog rezolucije obrušio na njemačku vladu: To je zlo koje ne miruje

Dodik se sada zbog rezolucije obrušio na njemačku vladu: To je zlo koje ne miruje

Iako je kampanja "imalo bi smisla" u kojoj navijači Dinama pozivaju Modrića da se vrati u Dinamo u punom jeku, prema informacijama portala 24sata.hr. Modrićev dolazak u Zagreb nema veze s Dinamom. Modrić je u Zagrebu imao službeno fotografiranje.

Ovaj video ponovo se poigrao s maštom navijača Dinama jer Modrić se prošle sedmice čuo s Mirkom Barišićem, a dvojac je razgovarao o mogućem povratku u Dinamo. Luka je na svojoj posljednjoj utakmici na Maksimiru za Dinamo obećao navijačima kako će se vratiti u Zagreb. Luka je u Zagrebu, ali ipak još ne onako kako bi ga navijači Dinama željeli.

Modrić će se barem za sada brzo vratiti u Španiju jer iduću utakmicu za Real igra već u subotu, a protivnik kraljevima je Valencia.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije