Potvrđeno: Stanojević hitno ide na operaciju, poznato kada će biti operiran

A. S.
Potvrđeno: Stanojević hitno ide na operaciju, poznato kada će biti operiran
Facebook / Miloš Stanojević: S teškom povredom oka odigrao cijelu utakmicu protiv Širokog Brijega

Miloš Stanojević, igrač Sarajeva koji je sinoć nakon prve utakmice finala Kupa Bosne i Hercegovine završio o bolnici zbog povrede oka, sutra će biti operiran, saznaje Radiosarajevo.ba

Sarajevo, nošeno Hordama zla, u Široki ide sa tri gola prednosti

Infomaciju nam je potvrdio i jedan član uže porodice nogometaša Sarajeva, koji je sve vrijeme bio uz Miloša u bolnici. 

"Miloš je veliki heroj. Sa onako teškom povredom oka se vratio na teren i odigrao cijelu utakmicu. Koliko imamo informaciju, Miloš je odigrao susret praktično sa jednim okom. Ljekari su kazali da je na drugo, povrijeđeno, vidio tek 20 posto", priča nam član porodice Stanojević.

On nam je potvrdio da će Stanojević sutra morati na operacioni sto.

"Miloš je jutros stigao kući, malo će odmoriti i pripremiti se za operaciju. Povrijedio je lijevo oko. Ljekari su optimisti. Uvjereni su da će zaustaviti krvarenje u oku, koje je još prisutno i koje mu ugrožava vid", dodao je član porodice Stanojević za Radiosarajevo.ba.

Naš portal je sinoć prvi objavio informaciju da je Stanojević teže povrijeđen i da su pred njim sati neizvjesnosti. 

"Miloš je pročitao vijest i bilo mu je drago da mu saigrači daju podršku. Mnogi su ga kontaktirali nakon što su na vašem portalu saznali da je završio u bolnici. Iskreno, mnogi nisu ni znali. Svaka mu podrška dobro dođe", podvukao je naš izvor. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije