Potpis za Bayern ga koštao braka: James se rastaje od zgodne Daniele

Radiosarajevo.ba
Potpis za Bayern ga koštao braka: James se rastaje od zgodne Daniele
Tek što je okrenuo novu stranicu u nogometnoj karijeri, James Rodriguez će doživjeti velike promjene i u privatnom životu. Naime, James i njegova supruga Daniela Ospina su objavili da se razvode.

Kao jedan od razloga su naveli i važne projekte kojima se bave, a koji su u različitim državama. James je preselio u Njemačku, a Danielu posao drži vezanu za rodnu Kolumbiju, prenosi Goal.com.

"Daniela Ospina i James Rodriguez, roditelji Salome Rodriguez Ospine, službeno se rastaju nakon 6,5 godina braka," stoji u objavi koju je Daniela objavila na Instagramu.

Ona ističe da se rastaju u sjajnim odnosima ispunjenim ljubavlju u poštovanjem te da im je u svemu najbitniji interes njihove kćerke koju će i dalje zajedno odgajati.

"Oboje su se našli u velikim profesionalnim izazovima u različitim državama. Daniela će biti u Kolumbiji gdje pokreće vlastiti brend, a pred njom su domaći i internacionalni projekti. James je u Njemačkoj, spreman za nove pobjede, spreman da ispuni državu ponosom. On će ostati prisutan u Danielinom životu, a onda će sa Salome i dalje navijači i podupirati ga tijekom karijere," dodaje se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije