Posrnuli francuski velikan želi dovesti Radeta Krunića

0
Radiosarajevo.ba
Posrnuli francuski velikan želi dovesti Radeta Krunića
Foto: AC Milan / Rade Krunić

Bh. reprezentativac Rade Krunić (30) karijeru bi mogao nastaviti u redovima posrnulog francuskog velikana Lyona, javlja L'Equipe.

Ugledni francuski list tvrdi kako Lyon pokušava iskoristiti status našeg veznjaka u Milanu, gdje ne igra u posljednje vrijeme i izvjestan je njegov odlazak.

Na meti Lyona navodno su i Clement Lenglet, Said Benrahma i Largie Ramazani.

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Lavovi igraju jednu od najgorih sezona u svojoj historiji. Dugo su bili na samom dnu, a trenutno su 15. na tabeli Ligue 1 s 16 bodova, što je samo dva više od opasne zone.

Krunić ima ugovor s Milanom do juna 30. juna 2025. godine, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 8,5 miliona eura (16,62 miliona KM.

Ove sezone je odigrao ukupno 14 utakmica za Milan. U Seriji A je nastupio 10 puta, a četiri susreta je odigrao u Ligi prvaka.

Za Krunića je zainteresovan i turski Fenerbahce, koji ga je želio angažovati i tokom ljeta, ali se nije uspio dogovoriti s Milanom oko obeštećenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije