Ljetna saga se nastavlja: Da li će Rade Krunić i Edin Džeko zaigrati zajedno?

0
Radiosarajevo.ba
Ljetna saga se nastavlja: Da li će Rade Krunić i Edin Džeko zaigrati zajedno?
Foto: Instagram / Rade Krunić i Edin Džeko

Fenerbahče je pokušao dovesti Radeta Krunića tokom ljeta i činilo se da imaju zeleno svjetlo od igrača, ali su bili zaustavljeni od strane AC Milana. Sada, međutim, osjećaju novu priliku.

Prema informacijama Tuttosporta, Fenerbahče je zapravo spreman napraviti novi pokušaj za Radeta Krunića tokom nadolazećeg januarskog prijelaznog roka, s nadom da će uvjeriti Milan da ga puste ovaj put.

Čini se da Rossoneri nisu promijenili svoje mišljenje, jer Krunić i dalje ostaje jedan od prvih izbora Stefana Piolija na sredini terena. Milan također pregovara s igračem oko obnove ugovora koji ističe 2025. godine.

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Niko ne može da vjeruje kakvu je lopticu stigao Damir Džumhur: Svi se oduševili ovim potezom

Unatoč tome, trenutno je sve u fazi zastoja jer postoje razlike u mišljenjima o plaći, ali u svakom slučaju nema namjere da Milan proda u januaru. Ako se stvari ne pomaknu na frontu obnove, klub će biti prisiljen razmotriti prodaju ljeti budući da će mu tada isteći ugovor za godinu dana.

Jedna stvar može promijeniti sve, a to je ako Fenerbahče odluči ponuditi Milanu ponudu koju jednostavno ne mogu odbiti. Tokom ljeta je turski klub ponudio veliku sumu igraču, dok je ponuda za Milan bila prilično niska.

Ostaje da se vidi hoće li se išta promijeniti do januara, ali za sada izgleda kao da će Krunić ostati unatoč ponudama istanbulske ekipe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije