Pogodio tačan minut Ederovog gola, osvojio milion funti i nestao

Radiosarajevo.ba
Pogodio tačan minut Ederovog gola, osvojio milion funti i nestao
Jedan navijač Aston Vile osvojio je milion funti tako što je pogodio tačan minut i strijelca gola u finalu Evropskog prvenstva u fudbalu, pa nestao.

Online kladionica „BetVictor“ pokrenula je nagradnu igru tokom EURO-a u Francuskoj i igračima pružila šansu da postanu instant milioneri.

„BetVictor“ je saopštio da će dati tačno milion funti sretnom dobitniku koji tačno predvidi minut postizanja prvog gola u finalu i strijelca. U opisu igre pisalo je i da, ukoliko ne bude tačnih prijedloga, pobjednik će biti onaj koji bude najbliži u prognozi.

Uprkos izuzetno malim šansama, jedan navijač Aston Ville pogodio je da će Eder prvi zatresti mrežu protivničkog gola u 109. minutu, što se i desilo. Napadač Lillea je postigao jedini gol na susretu i donio Portugalu prvu titulu šampiona Evrope u historiji.

Međutim, umjesto da uživa u velikom novcu koji je osvojio, dobitnik je nestao, tačnije „BetVictor“ još uvijek pokušava da ga nađe.

BetVictor_Milioner_Twitter.png - Pogodio tačan minut Ederovog gola, osvojio milion funti i nestao

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije