Pogledajte kako su hrvatski mediji ispratili plasman Srbije na Mundijal!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Hrvati i Srbi su rijesili stvari, ostavili proslost iza sebe i polako grade odnose samo Bosnjaci zapeli u proslosti i nikako da je psiholoski sa sobom rijese. Svake sedmice obiljezavaju desavanja iz rata, sludjuju sopstveni narod ratom, nema sedmice ni kafe da to nije tema. Lud narod hoda okolo i u svakome vide neprijatelje. Ratovali smo svi jedni protiv drugih, cinili zlocine, nesporno ali de malo normale konacno.

Pitanje ?

A ko to svake sedmice crta murale ratnih zločinaca i ne da nam mira godinama poslije rata..?!

Pitanje ?

Dali je to ostavljanje prošlosti iza sebe ili prizivanje novog rata ..?!

Pitanje ?

Ko je tu zapeo u prošlosti..?

Kiko

Primitivni, bolesni... MUNJA je malo nervozan..!

fike

Munja nije "skonto" Pitanje...

Pitanje ?

Ok, Gost...Hajde sada lijepo poredaj gdje su tada bili četalji i staše i koja su oni nedjela sve činili..?

gafoga

Munja nije "skonto" Pitanje... ka fike Skontaj ti odgovor sve u brk vam je napisao ,a to sto ne zelite to da cujete ,e to je vec vas problem.

Bh

Ceto ceto

Nisam@Robot

Nije bas da mi je drago sto ste se kvalificirali zbog toga sto sam ljubomoran...U ssvako slucaju iskrene cestitke Srbiji na pobjedi protiv Portugala koji je je BiH uvijek izbacivao iz kvalifikacija. Sve Cestite, tako se bori za Grb i Narod svoj...

Ho

@gost Ako ti se desi de te neko dobro prebije , gledaj da to sto mozes brze zaboravis i oprostis .

/ Najnovije