Pogledajte kako su bezobrazni navijači Maroka izviždali Vahu i pored pobjede

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

....

Ne postoji nacin kako ih kultivisati. Uzas od morala!

Damianusdarcus

Taj isti Vaha neće da trenira reprezentaciju moje države... ne želi pomoći jednu ideju koju dušmani napadaju sa strane i razaraju iznutra... glumi neku primadonu umjesto da na svoj način pomogne jačanju Bosne i ja sad treba da ga žalim što su ga izviždali?... Ko ga j....

Neće pa šta?

Taj isti Vaha neće da trenira reprezentaciju moje države... ne želi pomoći jednu ideju koju dušmani napadaju sa strane i razaraju iznutra... glumi neku primadonu umjesto da na svoj način pomogne jačanju Bosne i ja sad treba da ga žalim što su ga izviždali?... Ko ga j.... ka Damianusdarcus Ljubav za ljubav, a sir za pare! Poznato je da Vaha ne podnosi da mu se mješaju u posao, a znajući naš savez i ko ga vodi, sigurno bi mu podapinjali nogu na svakom koraku.

haso

priča se daće vaha.financirathibridnu travu naveležovstadijo ima druga priča .rekoše danemasitno udžepu

za tkz haso

priča se daće vaha.financirathibridnu travu naveležovstadijo ima druga priča .rekoše danemasitno udžepu ka haso Prvo vecernja skola i nauci se da pises pa onda popuj.

Drž se Vaha

to je sve stoka obična, i to sitnog zuba

haso

vaha.pokaži tu.svoju ijusku veličinu.pomogni naše rodene

Pleme

Pleme koje jos nije doslo u stadij da moze razumjeti kulturu nacina zivota.

/ Najnovije