Pogledajte fotografije stadiona Koševo uoči utakmice BiH protiv Irana

3
AA
Pogledajte fotografije stadiona Koševo uoči utakmice BiH protiv Irana
Foto: AA / Stadion Koševo

Desetkovani nacionalni tim BiH (radi zaraze koronavirusom i povreda pojedinih igrača) trening je odradio po prohladnom vremenu, na za ovu vrstu reprezentativnih utakmica dotrajalom i na mnogim mjestima oronulom Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase - Koševo" u glavnom gradu države, tj. po UEFA kriterijima na poprilično oskudnom sportskom zdanju na kojem će sutra od 18 sati i odmjeriti snage s Irancima.

Trenirali su svi igrači na koje može računati stručni štab, a nalaze novog, jutrošnjeg testiranja na COVID-19 reprezentativaca BiH trebali bi saznati večeras.

Selektor Dušan Bajević, suočen s brojnim otkazima, prije svih kapitena Edina Džeke (infekcija koronavirusom), u meču s Iranom šansu bi, prema najavama, trebao pružiti reprezentativcima koji su u proteklom periodu manje igrali, ali i nekolicini fudbalera iz Premijer lige BiH pozvanih za ovu "akciju".

I pored toga, pokušat će ostvariti pozitivan rezultat "sparingujući" s Iranom, u uvertiri za preostala dva dva meča BiH u ovosezonskoj elitnoj UEFA Ligi nacija "A".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije