Pogledajte dolazak Rođenih u Atinu: Zna se ko je prvi izašao iz aviona

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte dolazak Rođenih u Atinu: Zna se ko je prvi izašao iz aviona
FOTO: Facebook / Rođeni u Atini

Fudbaleri Veleža sletjeli su na aerodrom u Atinu, gdje će sutra (20 sati) odigrati revanš meč drugog pretkola Konferencijske lige.

Rođeni u Grčkoj brane gol prednosti (2:1).

Ljubitelji nogometa u BiH susret u Grčkoj će moći pratiti u direktnom televizijskom prijenosu na kanalu Face TV.

Večeras će mostarsku ekipu imati trening na kultnom stadionu Spyros Louis, na kojem će se igrati meč.

Po slijetanju aviona na aerodrom u Atini, prvi iz letjelice je izašao trener Feđa Dudić, tvorac velikog uspjeha i jedan od najboljih trenera u našoj zemlji, pred kojim je velika karijera.

“Naš prolazak u treće pretkolo Konferencijske lige bio bi prvorazredna senzacija, suvišno je to naglašavati. To bi bilo poput onog podviga Sarajeva, kada su izbacili tadašnjeg viceprvaka Belgije, ekipu Genka. Nemamo mi puno takvih uspjeha. Da ne govorim koliko bi to značilo samom Veležu, koji je nakon 33 godine izašao u Evropu. Međutim, ne razmišljam previše u tom smjeru, bitno je ostati hladne glave, koncentrisan na ovo što nas čeka u četvrtak. Bitno je da pružimo naš maksimum i ne nasjedamo na provokacije, koje također očekujem, pa šta bude”, konstatuje Feđa Dudić za SCSport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije