Pogledajte atmosferu iz Zenice: Navijači s entuzijazmom čekaju meč protiv Mađarske

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte atmosferu iz Zenice: Navijači s entuzijazmom čekaju meč protiv Mađarske
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Navijači se okupljaju uoči utakmice na Bilinom Polju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nastavlja svoju avanturu u Ligi nacija večeras, utakmicom protiv Mađarske u okviru 4. kola grupe 3 u A diviziji.

Selektor Sergej Barbarez i defanzivac Nikola Katić na press konferenciji istaknuli su kako je ovo jedan od najsvjetlijih trenutaka za ostvarenje pobjede, s obzirom na to da je Mađarska na papiru naša najveća šansa za osvajanje tri boda. Ova pobjeda bi mogla značajno doprinijeti borbi za treće mjesto u grupi.

Utakmica se igra na Bilinom Polju u Zenici, gdje se navijači već okupljaju. Fotoreporter portala Radiosarajevo.ba zabilježio je mnoštvo trenutaka s ulica Zenice, gdje su se navijači "naoružani" rekvizitima, zastavama i transparentima okupili kako bi pružili podršku svojoj reprezentaciji.

Uživo iz Zenice s utakmice Lige nacija: Bosna i Hercegovina - Mađarska 0:2

Uživo iz Zenice s utakmice Lige nacija: Bosna i Hercegovina - Mađarska 0:2

Kafići u blizini stadiona su puni, a atmosfera je izvanredna. Čuje se muzika, pjesme i uzvici podrške našim igračima. Navijači su puni optimizma i vjere u svoje fudbalere, a mnogi su obučeni u nacionalne boje, pokazujući tako svoju ljubav prema domovini.

Podrška s tribina sigurno će biti ključna za "Zmajeve" u ovom važnom meču. Svi se nadaju da će naši fudbaleri ispuniti očekivanja i donijeti radost navijačima.

Utakmica počinje u 20:45 sati, a svi ljubitelji nogometa imaju priliku pratiti je putem BHT-a i MyTV-a, kao i našeg tekstualnog prijenosa uživo na portalu Radiosarajevo.ba.

Glasajte u našoj anketi: 

[poll]https://radiosarajevo.ba/anketa/523[/poll]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije