Pochettino: Zaljubljen sam u Kanea, sada su nam supruge ljubomorne

Radiosarajevo.ba
Pochettino: Zaljubljen sam u Kanea, sada su nam supruge ljubomorne
Tottenham je sinoć u drugom kolu Lige prvaka slavio na gostovanju kod APOEL-a u Nikoziji rezultatom 3:0, a sva tri gola za ekipu iz sjevernog Londona postigao je Harry Kane.

Tottenham je tako nakon pobjede protiv Borussije Dortmund na otvaranju Lige prvaka, došao i do drugog trijumfa i ima maksimalnih šest bodova na svom kontu. Kane je zahvaljujući golovima protiv APOEL-a došao do pet golova u dvije utakmice Lige prvaka.

Sada je Kane došao do brojke od 11 golova u posljednjih sedam utakmica za klub i reprezentaciju, a u 2017. godini postigao je 34 gola u 30 utakmica za Tottenham.

Nedavno je Pochettino izjavio kako je "zaljubljen" u Kanea, a na pitanje novinara šta mu je na to rekla supruga, Argentinac je rekao:

"Moja supruga je sada jako ljubomorna, kao i njegova supruga", rekao je Pochettino kroz osmijeh, a potom se osvrnuo na odlične igre Engleza:

"To je Harry Kane. On je zaista nevjerovatan pred golom protivnika. Ima nešto posebno i zbog toga je jedan od najboljih na svijetu. On je ubica. Ima to nešto što ga odvaja od ostalih", rekao je Pochettino.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije