Počeo derbi na Koševu: Može li Sarajevo srušiti aktuelnog lidera?

0
Radiosarajevo.ba
Počeo derbi na Koševu: Može li Sarajevo srušiti aktuelnog lidera?
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Derbi Sarajevo - Borac na Koševu

Na sarajevskom stadionu Asim Ferhatović Hase u 20:45 sati počeo 27. derbi Wwin lige Bosne i Hercegovine između Sarajeva i Borca.

U ekipi Sarajeva večeras su Iliev, Kapetanović, Soldo, Aničić, Đuričković, Beganović, Buljubašić, Julardžija, Mustafić, Kyeremeh i Čataković. U sastavu Borca su Milošević, Čelić, Grahovac, Herrera, Jokić, Kvržić, Nišić, Marčetić, Hrelja, Blagaić i Vuković.

Utakmicu sudi Mirza Kazlagić iz Cazina s pomoćnicima Hasanom Nanićem i Sretenom Udovičićem, a četvrti sudija je Luka Bilbija iz Prijedora.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Podsjećamo, zbog procjene sigurnosne situacije MUP Kantona Sarajevo je zabranio dolazak navijača FK Borca na ovaj derbi, a razlog tome je koncert Lepe Brene koji se održava u Zetri. 

Zbog sigurnosnih razloga zatvoren je i dio istočne tribine na stadionu

Na vrhu ljestvice nakon tri odigrane utakmice 27. kola prvi je Borac sa 62 boda, ispred Zrinjskog s 58 i Velež s 46, zatim slijede Sarajevo i Posušje, koji imaju po 41 bod.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije