Plemići i dalje bez trijumfa: Treći remi Zrinjskog u isto toliko utakmica

Radiosarajevo.ba
Plemići i dalje bez trijumfa: Treći remi Zrinjskog u isto toliko utakmica
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Detalji s Koševa i prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH između Sarajeva i Zrinjskog

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, mostarski Zrinjski ni u trećem kolu nastavka Premijer lige Bosne i Hercegovine nije uspio upisati trijumf.

Danas su Mostarci gostovali kod Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a susret je završen bez golova. Zrinjski je tako ostao bez trijumfa i sve više se udaljava od odbrane titule prvaka Bosne i Hercegovine s obzirom na to da Sarajevo sada ima osam bodova prednosti i utakmicu manje u odnosu na prvog pratioca na tabeli.

U drugim susretima Čelik je na domaćem terenu slavio protiv GOŠK-a iz Gabele rezultatom 3:1, dok je Radnik iz Bijeljine bio bolji od Zvijezde 09 s minimalnih 1:0. Tuzla City je upisala važna trijumf na gostovanju kod Krupe na Vrbasu rezultatom 2:0.

U 17 sati igra se utakmica Sloboda  - Željezničar na stadionu Tušanj, dok će sutra snage odmjeriti Široki Brijeg i lider Sarajevo na stadionu Pecara. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije