Plavi odigrali susret bez golova na Tušnju

Radiosarajevo.ba
Plavi odigrali susret bez golova na Tušnju
Foto: FK Željezničar / Željezničar - Sloboda

U prvih 20-ak minuta nije bilo mnogo uzbuđenja na Tušnju. Pokušali su Alispahić makazicama na jednoj i Pavić snažnim udarcem na drugoj strani, ali bez promjene rezultata. Alispahić je pokušao i u 22. minuti, a ovaj put Kjosevski je loptu izbacio u korner.

Prijetili su domaći i u 34. minuti nakon gužve u šesnaestercu, ali se rezultat ni ovaj put nije promijenio. Četiri minute kasnije kombinuju Veselinović i Stevanović, ali i ovaj put bez promjene.

U 41. minuti domaćin je ostao bez možda i najboljeg fudbalera. Povrijedio se Said Husejinović. Ostalo je nakon prvih 45 minuta bez golova na Tušnju.

Prvu priliku u nastavku imali su gosti. Udarac Bogičevića nakon kornera nije bio precizan. Sloboda je prijetila u 68. minuti preko Barabana, ali mreže su i ovaj put mirovale. Borili su se do kraja susreta i jedni i drugi da dođu do pogotka, ali se rezultat na Tušnju nije promijenio do samog kraja. Ostalo je Sloboda - Željezničar bez golova.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije