Pjanić nakon poraza u Madridu: Težak posao je pred nama, ali ne i nemoguć

Radiosarajevo.ba
Pjanić nakon poraza u Madridu: Težak posao je pred nama, ali ne i nemoguć
Foto: EPA / Radiosarajevo.ba / Transfer bomba iz Italije: Salihamidžić dovodi Miralema Pjanića u Bayern?

Juventus je sinoć neočekivano poražen u Madridu. Atletico je slavio sa 2:0 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka i stekao lijepu prednost uoči revanša u Torinu.

Zanimljiva scena u Madridu: Pjanić na pitanje novinara odgovorio na bosanskom jeziku

Čeka li trenera Atletica kazna: Nakon gola protiv Juventusa hvatao se za međunožje

Veliki preokret Cityja u Gelzenkirhenu, Atletico s dva gola ispratio Juventus

Miralem Pjanić, koji je igrao do 72. minute, nakon utakmice i poraza od Atletica istakao je da je njegov tim tužan. Popularni Mire smatra da je Juventus morao učiniti više, s obzirom na kvalitet tima i jasnu sliku o načinu igre Atletico Madrida.

“Očekivali smo da će biti vrlo teška utakmica, protiv jakog tima, posebno u odbrani. U odbrani su bili sjajni, ali opet mislim da nismo učinili mi dovoljno danas. Očekivali smo više i tužni smo nakon utakmice”, istakao je Pjanić i nastavio:

“Sada imamo revanš pred sobom, gdje ćemo pokušati da uradimo nešto. Težak posao je pred nama, ali ne i nemoguć jer imamo kvalitet. Mislim da smo morali biti agresivniji u njihovih dvadesetak metara pred golom, pošto su sjajni u odbrani”.

Podsjetimo, Juventus je oba gola primio nako nšro je Pjanić napastio teren.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije