Pismo roditelja Škole fudbala "Asim Ferhatović Hase": Otjeraše nam djecu tamo neki...

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

k

Pa šta ste mislili, da će stranac kao vlasnik misliti o vašoj djeci? Aha, hoće, ne može da spava zbog toga. Raznorazni "investitori" će uništiti sve u ovoj jadnoj i napaćenoj zemlji.

samo sa kazem

Suze ih već stižu, titulu su izgubili par dana nakon objave najsramnije odluke u istoriji FK Sarajevo. Toliko suza isplakanih da bi se sakrili marifetluci sa gotovinom od članarina ne može izaći na dobro. Ko nije svjestan da je ovo kraj omladinskog pogona FK Sarajevo, bez obzira na akademiju, taj je totalni idiot. Bez omladinskog pogona nema ni jakog kluba, pa nek uživaju još ove godine u europskim takmičenjima i oni i navijacke grupe koje je Sabrina potplatila da pljuju po svojoj djeci.

R

Bosnjacka posla, uvijek duguju pare igracima, obecavaju kad osvojimo titulu dobicete potrazivanja sa kamatama, a titule nema. Tako je i zeljo zavrsio. Nije ni cudo sto svi bosnjacki fudbaleri koji drze do sebe prelaze u srpske i hrvatske klubove, jer je tamo cist racun-duga ljubav, samo u bosnjackim klubovima vjecna sadaka politika, dzaba vam i strani vlasnik, jednom fukara-vazda fukara.

Torpedo torpediran u zaborav

Mora da je i za ovo dodik kriv, je li, clanovi cuvenog sda kluba zvanog sarajevo? Nakon kk bosne doslo i sarajevo na red, hahaha. Pucate po svim savovima.

/ Najnovije