Pijani reprezentativci Rusije istukli političara u Moskvi

Radiosarajevo.ba
Pijani reprezentativci Rusije istukli političara u Moskvi
Foto: Screenshot / Kokorin napao Paka
Reprezentativci Rusije, Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev napravili su veliki skandal u Moskvi nakon što su pretukli ruskog političara - Denisa Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina.

Prema pisanju ruskih medija izuzetno utjecajni političar iz Moskve - Denis Pak upozorio je Mamaeva i Kokorina da su preglasni dok su sjedili u jednom kafiću, a oni su se potom fizički obračunali sa njim.

Napadač Zenita - Kokorin napao je stolicom političare, a Pak je navodno zadobio potres mozga i ostao bez zuba. Kokorinu i Mamaevu zbog ovog incidenta prijeti kazna zatvora u trajanju od pet godina, a sasvim sigurno će biti izbačeni iz reprezentacije Rusije.

"Ako su profesionalni sportaši, Aleksandar Kokorin i Pavel Mamaev uključeni u incident onda je to nedopustivo. Ovi igrači više nikada neće igrati za reprezentaciju", poručio je Pavel Kolobkov ruski ministar sporta.

 
Ranije su Kokorin i Mamaev napravili incident i na parkingu gdje su prema riječima očevidaca napali potpuno nevinog čovjeka. 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije