Petev objavio prvi spisak kao selektor: Među Zmajevima i debitant

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

To je to.!!

Bravo to je to, sto se mene tice ali uvjek ima onih koji ce biti nezadovoljni.!!

Sasa

Mozda grijesim al cini mi se osvjezen spisak. Perspektivna generacija samo rad, rad, rad.

Eter

Bravo Petev! Jedan od rijetkih koji je ostavljo komentare rodilo se ljuljaj ga. Tu si i sretno. Evo vidim sve vise normalnih ljudi daje podrsku. Spisak jeste najbolje sto trenutno imamo. Ovo mladosti po Europi nek se slaze u juniorima i mladoj.

ČOBAN

NIKAD VIŠE NIĐE OTIĆ NEĆETE JEDINO NEKA PRIJATELJSKA AKO VAS NEKO ZOVNE PA VAS NATAMBURA HE HE KAKVA DRŽAVA TAKVA I REPREZENTACIJA RASPAD SISTEMA HE HE

/ Najnovije