Petar Sučić: 'Kao Hrvatu najveća mi je želja predstavljati Hrvatsku koja je moja domovina'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

Idi i ne vracaj se..i povedi i svoju kompletnu familiju...pardon ,obitelj!!!

user90104

Lijepe riječi su ukras!

jako će mu teško pasti neigranje

sa pijani ćem od kalsije, pogotovo od kakao je pijan iću izrasla lijepa nova kosica.

Micky

Ovi bosanski katolici poput crnaca iz Afrike, nacionalno neosvješteni, izmanipulirani, prodaju naciju za nekoliko intervjua u opskurnim desničarskim medijima. Spremni na svakodnevno lizanje ****ce purgerima samo da bi dobili priliku zaigraju za zemlju sa kojom imaju toliko toga zajednickog koliko imaju crnci sa Francuskom.

Opa, opa

Pa dečko je iskonski Hrvat, rođen u Bosni i Hercegovini, a domovina mu Hrvatska. Mogao je reći da mu je domovina Australija ili USA. Toliko on ima veze sa "domovinom Hrvatskom". Rođen u Livnu ....

Guest

HAHHAHAHHAHAAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahhahahHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAGAHAHAHAAAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahhahahHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAGAHAHAHAAAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH HAHHAHAHHAHAAHAHAHHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHhahahahhahahHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAGAHAGAHAHAHAAAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH

Guest

*****KA POSLA

Bravo mladicu na hrabrosti, a i PAMETI!

Ti si Hrvat i tvoje je da das doprinos Hrvatskoj! BiH, fino je to, ali kad bude domovina i nas Hrvata. Dok nam biraju kojekakove komsice i namecu nam ih na silu, (takva!) BiH nije nasa domovina.

Decko, pogledaj samo mrznju prema nama Hrvatima!

Ovdje nas godinama za pi savaju, moder reagira, ali sa 10-20 sati NAMJERNOG zakasnjenja.... Jako si dobro uradio sto ne igras za ovu nasilnu tvorevinu, baziranu na mrznji vecinskog naroda prema ostalim dvama.

/ Najnovije